Svømmeskole

Publisert av Malin Paust den 11.02.15. Oppdatert 12.08.18.

Velkommen til svømmekurs! Se oversikt over kurs og treningstider på http://www.tryggivann.no/finnkurs.aspxHer skjer også påmelding til kurs. Ta gjerne kontakt med svømmeskoleansvarlig via e-post til risor.varden@gmail.com eller mobil 948 10 229.

Kurspriser

Alle kurs kr. 600,- for høstsemesteret og 700,- for vårsemesteret + medlemskontingent.
Medlemskontingenten betales en gang per kalenderår og er på kr. 100,-. Kontingenten inkluderer forsikring av barna i forbindelse med svømmeskolen.

Rabatter

For 2. barn betales en redusert kurspris. For øvrige barn skal det kun betales medlemskontingent, men for at det skal skje, må påmeldingen for disse barna foregå manuelt ved å sende en e-post med kursnavn, barnets navn og fødselsdag.
Er du instruktør, trener eller tillitsvalgt må du sende en e-post med kursnavn og barnets navn og fødselsdag til
risor.varden@gmail.com.

Påmelding for tidligere kursdeltakere

Vi sender e-post med informasjon og faktura til alle tidligere deltakere på svømmekurs i starten av nytt semester med mindre vi mottar avmelding. Ytterligere informasjon finnes på "Min side" i   www.tryggivann.no.

Påmelding for nye kursdeltakere

Vi ønsker at all påmelding til kurs og betaling for nye kursdeltakere foregår gjennom www.tryggivann.no.

Venteliste

Det skal være mulig å registrere ønske om å delta på kurs selv om det er fullt og komme på venteliste. Det vil gjøres en vurdering når kursene er i gang om det blir noen omrokkeringer eller om det skal settes opp nye kurs. Ta kontakt med svømmeskoleansvarlig om det er problemer med registreringen.

Veiledning til registrering på tryggivann.no

Her følger en rask veiledning for påmelding: (Vær obs på at barnet ikke skal registreres før i 7.  punkt!)
  1. Du som foresatt, må først opprette en bruker på deg selv på www.tryggivann.no.
  2. Fødselsdato registreres slik: Klikk først på datofeltet, velg deretter måned og år, og avslutt datoregistreringen ved å trykke på den rette dagen!
  3. Når brukerkontoen er opprettet, vil du motta en epost med en aktiveringskode.
  4. Du blir nå tatt videre til en ny side der du taster eller kopierer inn ditt brukernavn og din aktiveringskode for å aktivere brukerkontoen.
  5. Finn det aktuelle kurset i www.tryggivann.no eller velg kurset ved å trykke på kursnavnet i kursoversikten over.
  6. Når du har funnet kurset du er interessert i, trykker du på knappen: "Meld på" som du finner nederst til høyre på siden.
  7. Her kan du registrere barnet ved å trykke på "Klikk her for å registrere en person".
  8. Se punkt 2 for å registrere fødselsdato!
  9. Til slutt blir du tatt videre til en side for nettbetaling.
Vi gjør oppmerksom på at nettbetalingen vår dessverre ikke fungerer fra IPhone eller IPad da BankId benytter Java for identifisering. Bruk derfor en Mac eller en pc som har java installert!

Ytterligere veiledning
Veiledning for å opprette bruker

Veiledning for å melde på kurs - hvordan søke opp og melde på kursdeltakere

Kontaktinformasjon til kursansvarlig